Werknemers en het mobiliteitsverband

Werkt u bij de gemeente of in het onderwijs? En loopt u vast in uw huidige functie of bent u boventallig? Op deze pagina leest u of een mobiliteitsdienstverband iets voor u is.

Wat is een mobiliteitsdienstverband?
Bij een mobiliteitsdienstverband wordt het werkgeverschap overgedragen aan een andere, begeleidende organisatie die de overgang naar een volgende baan faciliteert. U treedt in dienst bij ons bedrijf, met hetzelfde salaris en 100% ABP- (of andere) pensioenopbouw. Van daaruit gaat u op zoek naar een baan die helemaal bij u past. Bij at.dat zijn we daarin gespecialiseerd.

Waarom zou ik voor een mobiliteitsdienstverband kiezen?
Het vraagt moed om nieuwe stappen te zetten. Maar eenmaal gezet, blijken ze altijd de moeite meer dan waard. In beweging komen, daar draait het om. Nieuwe mogelijkheden ontdekken. Wij merken elke keer weer dat het ruimte creëert voor kansen en een frisse blik op de toekomst brengt.

Welke richting is het meest kansrijk en interessant voor u? Alle tijd en ruimte om dat samen met onze professionals te onderzoeken.

Een beproefde werkwijze
Wij begrijpen dat een nieuwe stap in uw loopbaan onzekerheid met zich mee brengt.
Wat gebeurt er met mijn inkomen en mijn pensioen?
Waar kom ik straks terecht?
Op dat soort vragen geven wij direct een heel duidelijk antwoord.

We doen een uitgebreide intake. Wat daarin aan bod komt? Uw ambities en competenties bijvoorbeeld, en welke mogelijkheden die geven op de arbeidsmarkt. Uiteraard analyseren en bespreken we de gevolgen voor uw inkomen en pensioen. We zijn transparant en open over onze werkwijze. Alleen dan kunt u goed gefundeerd kiezen. Geven alle partijen na het intake-gesprek een volmondig ‘ja’, dan start er een persoonlijk traject naar uw ideale baan.

Wat wij adviseren?
Onderzoek gewoon eens of een mobiliteitsdienstverband iets voor u zou kunnen zijn. Ga een gesprek aan. Klikt het en weet u ‘hier word ik echt geholpen’, dan is dat een goede basis om samen verder te gaan.
Telefoonnummer 085-0492767

Vraag informatie aan

Marssteden 32
7547 TC Enschede
T | 085-0492767
E | info@at-dat.nl