Werkgevers van (boventallige) ambtenaren

Bent u HRM’er bij een gemeente of onderwijsinstelling en zijn er medewerkers die boventallig zijn of om wat reden dan ook uit moeten stromen? Misschien is een mobiliteitsdienstverband een goede oplossing.

Hoe helpt at.dat (boventallige) ambtenaren en onderwijzend personeel?
Heel kort gezegd: wij nemen het werkgeverschap van u als gemeente of onderwijsinstelling over en faciliteren de overgang naar een volgende baan. Medewerkers treden bij ons in dienst, met behoud van hun ABP-pensioen en met hetzelfde salaris. Dit is een zogenaamd mobiliteitsdienstverband

Waarom zou u het werkgeverschap overdragen?
Het geeft rust op de werkvloer en u kunt zich weer volledig richten op uw kerntaken. U loopt geen procesrisico, vrijwaart zich van boven- en na-wettelijke WW-aanspraken en vermijdt capaciteitsverlies. Maar misschien nog wel het belangrijkst: het biedt ruimte en kansen. Voor u én de ambtenaren en medewerkers die boventallig zijn.

Hoe gaat het in zijn werk?
Draagt u het werkgeverschap over aan at.dat, dan krijgt u uiteraard vooraf inzicht in de opbrengst van uw investering. We doen een uitgebreide intake met de deelnemers en laten ze zien wat de gevolgen voor hun inkomen en pensioen zijn. Pas daarna wordt een definitieve keuze gemaakt om wel of niet over te stappen. Door u, de medewerker en door ons.

Voor zo ver de financiële zaken. Wat we vooral doen, is deelnemers nieuwe perspectieven op hun loopbaan bieden. Door ze te helpen de huidige situatie te accepteren en van daaruit te kijken naar de ideale volgende carriérestap. Die begeleiden we met zorg via een persoonlijk traject.

Goed werkgeverschap
Wij bieden medewerkers een dienstverband en 100% ABP- (of andere) pensioenopbouw. Met deze inkomensgarantie, onze kennis, resultaatgerichte aanpak en ons brede regionale netwerk, gaan wij samen op weg naar een nieuw perspectief. Wij hebben de oprechte overtuiging dat simpelweg in beweging komen en nieuwe paden bewandelen de beste garantie geeft om (onverwachte) kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt te benutten.

Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.
Telefoonnummer 085-0492767

Vraag informatie aan

Marssteden 32
7547 TC Enschede
T | 085-0492767
E | info@at-dat.nl