Wie wij zijn?

Als at.dat hebben we 1 bijzonder doel. We willen dat iedereen met zo veel mogelijk plezier, naar beste vermogen werkt in een baan die bij hem of haar past. Onze organisatie is helemaal ingericht op deze doelstelling en laat zich het best omschrijven door een aantal kernwoorden: Betrokken Het is en blijft mensenwerk. Dat kun je alleen goed doen als je echt weet wat er speelt en wat iemand beweegt. Persoonlijk We werken met een op maat gemaakt stappenplan. Zo weten we zeker dat alles aan bod komt. Maar daarbinnen zijn we behoorlijk flexibel. Het is maar net wat u nodig heeft. Deskundig Bij ons werken professionals met jarenlange ervaring. Daarnaast maken we deel uit van at.groep, een organisatie die ondersteunt en begeleidt bij vraagstukken op het gebied van werk, participatie en zorg. Dat staat garant voor een multidisciplinaire aanpak. Uniek is dat we juist niet uit de wereld van gemeenten en ambtenaren komen. Dat heeft meerwaarde omdat we de zaken soms vanuit een ander perspectief bekijken. Resultaatgericht Oplossingen zien én creëren, daar zijn we sterk in. We hebben niet voor niets een bijzonder breed regionaal netwerk. We staan voor een pragmatische hands-on-mentaliteit. Met onze Twentse roots kan dat ook bijna niet anders. Transparant Als het over werk, loon en de financiële toekomst gaat, dan moet alles 100% helder zijn. Voor alle betrokken partijen.

ONZE MEDEWERKERS

Bert BeldBert Beld T 06 51716756 | E b.beld@at-dat.nl

De rode draad in mijn loopbaan: een bijdrage leveren aan een gezond personeelsbestand met medewerkers die met zoveel mogelijk plezier naar beste presteren. Specialisatie: coachen van leidinggevenden en medewerkers die zijn uitgevallen of dreigen uit te vallen. Betrokken, concreet en verbinding zoekend.

Merijn van GorkumMerijn van Gorkum T 0541 537046 | E m.vangorkum@at-dat.nl

Als mede-eigenaar van at.groep ben ik nauw betrokken bij at.dat. Mijn roots liggen in het jeugd- en welzijnswerk. Daar ervoer ik dat werk 1 van de pijlers voor een goed leven is. Daar wilde ik verder in. Ons overkoepelende doel: mensen mobiliseren en een ander perspectief bieden.

Marlène DettingmeijerMarlène Dettingmeijer T 06 12514545 | E m.dettingmeijer@at-dat.nl

Mijn roots liggen bij de gemeentes Enschede en Oldenzaal en vervolgens bij Sociaal Fonds Bouwnijverheid en UWV. Bij deze laatste twee heb ik als Arbeidsdeskundige gewerkt. Ik ben pragmatisch, altijd op zoek naar innovatieve mogelijkheden om zodoende te bouwen aan een gezonde bedrijfscultuur.

Ilse Markslag HRM

Vraag informatie aan

Marssteden 32
7547 TC Enschede
T | 085-0492767
E | info@at-dat.nl